Hírek

2012-12-03

A BGF Pénzügy Számvitel karáról jelentkezett egy diák, hogy ismerteti az évfolyamával a weblapunk technikai lehetőségeit. Ezzel egyidőben megszervezi a tanulók  vizsga felkészítését. Időpontokat egyeztettünk, a személyes felkészítésre:

December 15.  8:00-tól

December 17. 8:00-tól

2012-11-27

Közeledik a félév vége. A második zárthelyire (pótzárthelyire) könnyen felkészülhetsz, ha felveszed velünk a kapcsolatot. Írd meg a matekonlinejelentkezesff@gmail.com -ra, mit szeretnél. Ha lehet írj telefonszámot is, visszahívunk. Szeretnénk tudni a ZH példáit (pl.: mintazh, tavalyi zh, házi feladat stb.). Ezekből összeállítunk egy előadást, amit rövidesen láthatsz a matekonline TV-n. Ha ez kevés személyesen is konzultálhatunk.

2012-11-20

Weblapunk alapelve, hogy okostelefon és saját TV alkalmazással minél szélesebb körben ismertté válljon a matekonline, és segítsen mindenkinek. Interaktív kapcsolatot szeretnénk. Ehhez kérünk segítséget! Olyan csapattársakat keresünk akik (30-500) ezer FT sikerdíjért a szervezésben és az informatikai hálózat kiépítésében tevékenykednének. A rendkívüli érdeklődés miatt először azokkal dolgozunk, akiknek az iskolájában már magas a felhasználók száma. Rövid célirányos önéletrajzzal várjuk jelentkezésedet a matekonlinejelentkezes@gmail.com ra.

2012-11-15

Elindult a MatekOnline TV, ahol folyamatosan nyomon követhetitek óráinkat! A hétről hétre feltöltött videókban a számológép és függvénytábla használatához adunk ötleteket, és bemutatjuk sok gyakran előforduló példa megoldását is.

Nézzétek meg bemutatkozó videónkat!

 

 

2012-11-07

Androidos telefonodon is böngészheted a függvénytáblázat legfontosabb képleteit!

Gyökvonás, logaritmus, sorozatok, függvényvizsgálatok - minden egy helyen, magyarázatokkal, példákkal, a magyar diákok igényeihez igazodva.

Az alkalmazás letöltéséhez írd be a matekonline szót a Play Áruház keresőjébe, vagy egyszerűen csak olvasd be telefonoddal a lenti QR-kódot!

A program első használatakor a regisztrációkor kapott aktiváló kódra is szükséged lesz - ezt a Profilom menüpontban találod.

Kérünk, ne felejtsd el a Play Áruházban értékelni, +1-ezni az alkalmazást!

QRCode

 

 

 

2012-10-09

A feladatokat könnyebben megoldhatod, ha a szövegeket és a képleteket jól értelmezed, és hatékonyan használod a számológépedet.

A példák megfogalmazása és a képletek jelölései nem mindig egyértelműek. Segítségünkkel megtanulod, hogyan tudod átlátni a zavaros információkat!

A mai számológépek a többszörösét tudják annak, amire a legtöbb diák használja őket! Technikákat mutatunk arra, hogy a legegyszerűbben és a legpontosabban számolhass.

Az írásos segédeszközök (pl. függvénytáblázat) használata is napi rutinná válhat. Ha megismered őket, észre sem veszed, hogy tanulsz, és közben egyre jobbak lesznek az eredményeid!

 

 

2012-10-08

Androidos készülékedre letöltheted a RealCalc számológépet. A letöltéshez csak keress rá a "RealCalc" szóra a telefonodon elérhető Play Áruházban!

A számológép magyar nyelvű leírását megtalálod a honlapunkon. A bemutatott példák megoldását a RealCalc számológépen mutatjuk be, mivel működése és kezelése teljesen megegyezik az érettségin is használható számológépekével.

A Play Áruházból letöltheted a matekonline.hu - DEMO alkalmazást is, amely egy matematikai alapismereket tartalmazó próbaváltozat. Hamarosan elkészül iPhone alkalmazásunk is.

Az anyagokat folyamatosan bővítjük az igényeknek megfelelően, matematikából és fizikából, közép- és felsőfokon is! 

 

 

2012-10-05

A számológép jelentősen megkönnyítheti munkádat, de használata nagy pontosságot és figyelmet igényel. Elég ha egy gombot rosszul használsz, és máris hibás eredményt kapsz.

A honlapon bemutatott példáknál a Sharp EL-531-WH típust, az okostelefonon pedig a RealCalc alkalmazást használjuk.

Igény esetén a forgalomban lévő számológépekről személyes konzultációkat tartunk, ahol saját számológéped eddig ismeretlen képességeit is felfedezheted.

 

2012-10-03

Megfelelő számú érdeklődő esetén személyesen elmegyünk, és az általatok választott témakörből tartunk felkészítést.

Most dolgozzuk ki az előadásaink interneten keresztül való elérhetőségének lehetőségeit.

Interaktív előadásokat tartunk előre meghatározott témákban és egyeztetett időpontokban.

2012-10-01

Keresünk olyan iskolákat és helyszíneket az országban (később külföldön is), ahol nagy az érdeklődés.

Azokra a helyekre szeretnénk eljutni, ahol érdekli a diákokat, hogyan írnak meg egy dolgozatot, vizsgáznak egy-egy tantárgyból.

Ehhez keresünk partnereket. A munkavégzéstől függően ezt komoly összegekkel tudjuk honorálni.

Keresünk szervezőket, illetve olyan diákokat, akik az interaktív előadások lebonyolításában segítenek nekünk.

 

2012-09-08

Elérhető a RealCalc androidos számológép magyar nyelvű leírása!

Érdemes beleolvasni - a számológéped többet tud, mint gondolnád!

2012-09-03

Az alap- és középfokú oktatási intézményekben 1 295 800 diák kezdte meg a tanévet hétfő reggel - írta az eduline.hu.

Matematikát mindannyian tanulnak, így reméljük, hamarosan minél többüket a matekonline.hu felhasználójaként köszönthetjük!

KEZDŐOLDAL | RÓLUNK | HÍREK | REGISZTRÁCIÓ | KAPCSOLAT